Εγγραφή στο Μητρώο Εκπαιδευτών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο: «Μουσική Αγωγή στην Προσχολική Ηλικία»

ShareThis
Δημοσίευση: 24-12-2020 15:28 | Προβολές: 723
image

Το Συμβούλιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο: «Μουσική Αγωγή στην Προσχολική Ηλικία» μετά από απόφαση της υπ’ αριθμ. 2/22-12-2020 ακ. έτους 2020-21 συνεδρίασης των μελών του, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για το ακόλουθο ένα (1) αντικείμενο, σύμφωνα με διατάξεις του άρθρου 48 και του άρθρου 64 του Ν. 4485/2017 που αντικατέστησε την ΚΥΑ 679/96.

Δικαίωμα Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος:
Η πρόσκληση απευθύνεται στους ενταγμένους στο Μητρώο Εκπαιδευτών του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Ιονίου Πανεπιστημίου και ειδικότερα σε όσους είναι ενταγμένοι ή ενταχθούν στα θεματικά πεδία τα οποία αναφέρονται κατωτέρω, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της παρούσας. Η πρόσκληση προβλέπει επίσης τη δυνατότητα υποβολής αίτησης σε μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ, ΕΤΕΠ και σε αφυπηρετήσαντες Καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, τα οποία εξαιρούνται της υποχρέωσης ένταξης στο Μητρώο. Όλοι οι ανωτέρω θα πρέπει να ικανοποιούν τα απαιτούμενα από την πρόσκληση προσόντα.

Επιστημονική Υπεύθυνη: Αναπλ. Καθηγήτρια Ζωή Διονυσίου
Τύπος Προγράμματος ως προς τη Μέθοδο Υλοποίησης: Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό
πρόγραμμα
Το πρόγραμμα προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα
Θεματικά Πεδία:
- Επιστήμες Αγωγής/Εκπαίδευση/Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού
- Παραστατικές Τέχνες (Μουσική, Θέατρο, Χορός)
Περιγραφή έργου (1): Παροχή εβδομαδιαίου διδακτικού εξ αποστάσεως έργου και εκπαιδευτική υποστήριξη των εκπαιδευόμενων (διδασκαλία μέσω πλατφόρμας zoom, οργάνωση μαθημάτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα openeclass.kedivim.ionio.gr, ηλεκτρονική επικοινωνία για την επίλυση αποριών, δημιουργία εργασιών και κουίζ, διόρθωση και βαθμολόγηση των αντίστοιχων τεστ, παραγωγή διδακτικού υλικού, δημιουργία ομαδοσυνεργατικών σχεδίων εργασίας, διδασκαλία πρακτικών μουσικών εργαλείων) συγκεκριμένα για τις εξής διδακτικές ενότητες: α) Ψυχολογικές, κοινωνικές και φιλοσοφικές διαστάσεις της μουσικής αγωγής (υποενότητες αναπτυξιακή πορεία βρέφους και νηπίου, μουσική αναπτυξιακή πορεία, ο μουσικός εγκέφαλος και τα οφέλη της μουσικής) β) Η ομαδική μουσική δημιουργία και η συμπερίληψη (ολόκληρη την ενότητα και τις υποενότητές της), γ) Οι μουσικές δραστηριότητες (υποενότητα του τραγουδιού) και δ) Τα μουσικά εργαλεία (υποενότητες που αφορούν στο τραγούδι, στα κρουστά σώματος, στον κύκλο κρουστών, και στο γιουκαλίλι) του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Μουσική αγωγή στην προσχολική ηλικία».

Υποβολή προτάσεων:
Οι ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., καθότι έχουν ήδη υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε κάθε κατηγορία προσόντων τα οποία και έχουν ελεγχθεί, απαιτείται μόνο να υποβάλλουν την αίτηση του παραρτήματος. Η Επιτροπή Αξιολόγησης βαθμολογεί όσα προσόντα εμφανίζονται στο Μητρώο Εκπαιδευτών για τα οποία και έχουν υποβληθεί στο εν λόγω θεματικό πεδίο, τα απαραίτητα έγγραφα που τα πιστοποιούν.

Τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ, ΕΤΕΠ και αφυπηρετήσαντες καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου υποβάλλουν την αίτηση του παραρτήματος συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα από το οποίο να προκύπτει η επιστημονική και η ακαδημαϊκή συνάφεια με το αντικείμενο του προγράμματος. Επίσης θα πρέπει να υποβάλλουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86, δηλώνοντας ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στο βιογραφικό σημείωμα που υποβάλλουν είναι ακριβή και διατίθενται προς έλεγχο εφόσον η Επιτροπή Αξιολόγησης τα ζητήσει.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον COVID, τα ανωτέρω στοιχεία πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Π. Βραΐλα Αρμένη 4, Κέρκυρα, Τ.Κ. 49132, το αργότερο μέχρι και την 08/01/2021, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση kedivim@ionio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, ως προς την υποβολή των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Κυριακή Σώκου είτε μέσω τηλεφώνου στο 26610-38153, είτε μέσω email στο kedivim@ionio.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες, ως προς το εκπαιδευτικό αντικείμενο του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επιστημονική Υπεύθυνη του έργου,μέσω email στο dionyssiou@ionio.gr

Η παρούσα πρόσκληση θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου (https://kedivim.ionio.gr)

Η Πρόεδρος του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Ιονίου Πανεπιστήμιου
Αναπλ. Καθηγήτρια Χριστίνα Μπενέκη
Αντιπρύτανης Έρευνας, Δια Βίου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας