Εγγραφή στο Μητρώο Εκπαιδευτών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο: «Κατανοώντας την Τουρκία μέσω στοιχείων Γλώσσας, Πολιτισμού και Λογοτεχνίας»

ShareThis
Δημοσίευση: 24-12-2020 15:36 | Προβολές: 686

Το Συμβούλιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο: «Κατανοώντας την Τουρκία μέσω στοιχείων Γλώσσας, Πολιτισμού και Λογοτεχνίας» μετά από απόφαση της υπ’ αριθμ. 2/22.12.2020 ακ. έτους 2020-21 συνεδρίασης των μελών του, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου:
- για ένα (1) αντικείμενο στο Θεματικό Πεδίο: «Γλωσσολογία / Μετάφραση / Γλώσσες & Πολιτισμοί»
- για ένα (1) αντικείμενο στα Θεματικά Πεδία: «Γλωσσολογία / Μετάφραση / Γλώσσες & Πολιτισμοί», «Ϊστορία/Αρχαιολογία», σύμφωνα με διατάξεις του άρθρου 48 και του άρθρου 64 του Ν. 4485/2017 που αντικατέστησε την ΚΥΑ 679/96.

Δικαίωμα Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Η πρόσκληση απευθύνεται στους ενταγμένους στο Μητρώο Εκπαιδευτών του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Ιονίου Πανεπιστημίου και ειδικότερα σε όσους είναι ενταγμένοι ή ενταχθούν στα θεματικά πεδία τα οποία αναφέρονται κατωτέρω, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της παρούσας. Η πρόσκληση προβλέπει επίσης τη δυνατότητα υποβολής αίτησης σε μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ, ΕΤΕΠ και σε αφυπηρετήσαντες Καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, τα οποία εξαιρούνται της υποχρέωσης ένταξης στο Μητρώο. Όλοι οι ανωτέρω θα πρέπει να ικανοποιούν τα απαιτούμενα από την πρόσκληση προσόντα.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής Γιώργος Μιχαλακόπουλος
Τύπος Προγράμματος ως προς τη Μέθοδο Υλοποίησης: Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό
πρόγραμμα
Το πρόγραμμα προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα
Θεματικό Πεδίο: «Γλωσσολογία/Μετάφραση/Γλώσσες και Πολιτισμοί»
Περιγραφή έργου (1): Διδακτική ενότητα «Τουρκική Γλώσσα μέσα από κείμενα: Ακουστική πρόσληψη, ομιλία και μετάφραση». Παροχή εβδομαδιαίου διδακτικού εξ αποστάσεως έργου και εκπαιδευτική υποστήριξη των εκπαιδευόμενων (διδασκαλία μέσω πλατφόρμας zoom, οργάνωση μαθημάτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα openeclass.kedivim.ionio.gr, ηλεκτρονική επικοινωνία για την επίλυση αποριών, δημιουργία εργασιών, διόρθωση και βαθμολόγηση των αντίστοιχων εργασιών, παραγωγή διδακτικού υλικού, δημιουργία ομάδων εργασίας για την εν λόγω διδακτική ενότητα.

Θεματικά πεδία:
-«Ιστορία/Αρχαιολογία»
-«Γλωσσολογία/Μετάφραση/Γλώσσες και Πολιτισμοί»
Περιγραφή έργου (2): Διδακτική ενότητα «Γραμματική της Τουρκικής Γλώσσας». Παροχή εβδομαδιαίου διδακτικού εξ αποστάσεως έργου και εκπαιδευτική υποστήριξη των εκπαιδευόμενων (διδασκαλία μέσω πλατφόρμας zoom, οργάνωση μαθημάτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα openeclass.kedivim.ionio.gr, ηλεκτρονική επικοινωνία για την επίλυση αποριών, δημιουργία εργασιών, διόρθωση και βαθμολόγηση των αντίστοιχων εργασιών, παραγωγή διδακτικού υλικού, δημιουργία ομάδων εργασίας για την εν λόγωδιδακτική ενότητα.

Υποβολή προτάσεων:
Οι ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., καθότι έχουν ήδη υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε κάθε κατηγορία προσόντων τα οποία και έχουν ελεγχθεί, απαιτείται μόνο να υποβάλλουν την αίτηση του παραρτήματος. Η Επιτροπή Αξιολόγησης βαθμολογεί όσα προσόντα εμφανίζονται στο Μητρώο Εκπαιδευτών για τα οποία και έχουν υποβληθεί στο εν λόγω θεματικό πεδίο, τα απαραίτητα έγγραφα που τα πιστοποιούν.

Τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ, ΕΤΕΠ και αφυπηρετήσαντες καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου υποβάλλουν την αίτηση του παραρτήματος συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα από το οποίο να προκύπτει η επιστημονική και η ακαδημαϊκή συνάφεια με το αντικείμενο του προγράμματος. Επίσης θα πρέπει να υποβάλλουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86, δηλώνοντας ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στο βιογραφικό σημείωμα που υποβάλλουν είναι ακριβή και διατίθενται προς έλεγχο εφόσον η Επιτροπή Αξιολόγησης τα ζητήσει.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον COVID, τα ανωτέρω στοιχεία πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Π. Βραΐλα Αρμένη 4, Κέρκυρα, Τ.Κ. 49132, e-mail: kedivim@ionio.gr, το αργότερο μέχρι και την 08/01/2021, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση kedivim@ionio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, ως προς την υποβολή των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Κυριακή Σώκου είτε μέσω τηλεφώνου στο 26610-38153, είτε μέσω email στο kedivim@ionio.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, ως προς το εκπαιδευτικό αντικείμενο του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επιστημονικό Υπεύθυνο του έργου, μέσω email στο michalakopoulos@ionio.gr

Η παρούσα πρόσκληση θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου (https://kedivim.ionio.gr)

Η Πρόεδρος του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Ιονίου Πανεπιστήμιου
Αναπλ. Καθηγήτρια Χριστίνα Μπενέκη
Αντιπρύτανης Έρευνας, Δια Βίου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας