Εγγραφή στο Μητρώο Εκπαιδευτών

Προγράμμα επιμόρφωσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης Open Art

ShareThis
Δημοσίευση: 04-02-2021 14:45 | Προβολές: 2921
image

OPEN ART, ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 

To Open Art, προγράμμα επιμόρφωσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Ιονίου Πανεπιστημίου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του 2ου κύκλου μαθημάτων στην Εαρινή Περίοδο. Το πρόγραμμα είναι εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, και τα μαθήματα υλοποιούνται μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαιδευτικής τεχνολογίας. Ξεκινάει τον Μάρτιο και ολοκληρώνεται τέλος Μαΐου .

Το πρόγραμμα του 1ου κύκλου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και σύντομα εργασίες αποφοίτων του θα παρουσιαστούν σε προγραμματισμένες εκθέσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το Athens Digital Art Festival στην Αθήνα και στην Κέρκυρα.

Ο 2ος κύκλος περιλαμβάνει μόνο αυτοτελή μαθήματα. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ή περισσότερα μαθήματα προσφέροντας εξειδίκευση και εμβάθυνση στο πεδίο Τέχνη, Τεχνολογία, Επιστήμες, Κοινωνία. Παρέχεται έκπτωση 20% για τη συμμετοχή σε 2 ή περισσότερα μαθήματα.

Τα μαθήματα επικεντρώνονται στα γνωστικά πεδία Οπτικοακουστικές Τέχνες, Μουσικές Τέχνες, Επιχειρηματικότητα, και υλοποιούνται από καταξιωμένους διδάσκοντες του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, αλλά και από εξειδικευμένους πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες.

Στην εαρινή περίοδο το OPEN ART προσφέρει τα παρακάτω μαθήματα:

  • Συγγραφή καλλιτεχνικών προτάσεων για χρηματοδότηση
  • Sound design και soundtrack
  • Βιντεοτέχνη
  • Σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών μικρού μήκους
  • Δημιουργική επιχειρηματικότητα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του στο πεδίο των τεχνών στην ψηφιακή εποχή, μέσα από τη χρήση των νέων τεχνολογιών και διαδραστικών μέσων. Πιο συγκεκριμένα, σε επαγγελματίες, φοιτητές και αποφοίτους σχολών αρχιτεκτονικής, καλών τεχνών, εκπαιδευτικών, αρχαιολόγων, μουσειολόγων, μουσικών σπουδών, πληροφορικής, αλλά και ερασιτέχνες   με ενδιαφέρον γύρω από τις ψηφιακές τέχνες.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαία, εξ αποστάσεως, σε απογευματινές ώρες και θα φιλοξενούν ως και 20 άτομα. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα απονεμηθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης.

H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής έχει παραταθεί και λήγει στις 19 Φεβρουαρίου.
Early Re
gistration έως 7 Φεβρουαρίου με 10% έκπτωση.

Φοιτητές, άνεργοι, μέλη του Ιονίου Πανεπιστημίου, έκπτωση 20%

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 2ο κύκλο του Open Art, παρακαλώ επισκεφθείτε το https://openart.avarts.ionio.gr/ ή απευθυνθείτε στους διδάσκοντες των μαθημάτων για πληροφορίες που σχετίζονται με το περιεχόμενο, και στο openart@ionio.gr για γενικές πληροφορίες του προγράμματος.

 

 

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ: https://openart.avarts.ionio.gr/OPEN ART 20-21.pdf

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://openart.avarts.ionio.gr/student.php

 

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας