ΑΓΓΛΙΚΑ
Εγγραφή στο Μητρώο Εκπαιδευτών

ΚΕΔΙΒΙΜ: Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων»

ShareThis
Δημοσίευση: 11-04-2025 14:19 | Προβολές: 195
image
Επιστημονικός/ή Υπεύθυνος/η: Κανδύλης Παναγιώτης
Ημ. Λήξης Εγγραφών: 15-05-2025
Δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει το εξ αποστάσεως πρόγραμμα «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων», στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Προσωπικού των Επιχειρήσεων Τροφίμων (επίπεδο 1) του ΕΦΕΤ σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007.

Το πρόγραμμα αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Το πρόγραμμα προβλέπει σύγχρονη εξ αποστάσεως παρακολούθηση για δύο ημέρες (5 ώρες/ημέρα) σύμφωνα με τις επιθυμίες των εκπαιδευομένων, τον Ιούνιο 2025.

Η περίοδος εγγραφών είναι ανοικτή έως 15 Μαΐου 2025 και μέχρι τη συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων.

Πληροφορίες - Εγγραφές: pkandylis@ionio.gr, 6946849282.

Αναλυτικές πληροφορίες: 
https://kedivim.ionio.gr/gr/curriculum/41/


Στην παραπάνω σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται το φυλλάδιο και ο οδηγός σπουδών του προγράμματος όπου περιγράφονται λεπτομερώς οι στόχοι, οι θεματικές ενότητες καθώς και όλες οι διαδικασίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας