ΑΓΓΛΙΚΑ
Εγγραφή στο Μητρώο Εκπαιδευτών

Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Καθημερινότητα

Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Καθημερινότητα
Επιστημονικός/ή Υπεύθυνος/η: Δημητρέλλου Δήμητρα
Ημ. Λήξης Εγγραφών: 24-05-2025
Περίοδος Μαθημάτων: 31-05-2025 έως 08-06-2025
Διάρκεια: 25 hours
Δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
gr  pdf.png  Σύντομος Οδηγός Σπουδών Προγράμματος
Mέγεθος: 678.34 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Φυλλάδιο Προγράμματος
Mέγεθος: 930.48 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Ιονίου Πανεπιστημίου οργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Κα- θημερινότητα», διάρκειας 25 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί την περίοδο 31 Μαΐου – 08 Ιουνίου 2025 και θα υλοποιηθεί με Σύγχρονη και Ασύγχρονη Διδασκαλία μέσω πλατ- φόρμας ΖΟΟΜ και Open Courses. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης παρακολούθησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Καθημερινότητα" έχει ως στόχο να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τη σημασία της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε καταναλωτικό επίπεδο. Μέσα από μια πρακτική προσέγγιση, θα αναλυθούν οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τα τρόφιμα, η σωστή επισήμανση και διαχείριση τους, καθώς και οι βέλτιστες πρακτικές για την εξασφάλιση ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων διατροφής.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν φοιτητές και απόφοιτοι του τομέα των τροφίμων, εργαζόμενοι των επιχειρήσεων των τροφίμων, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων. 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας