Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Ιονίου Πανεπιστημίου οργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Κα- θημερινότητα», διάρκειας 25 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί την περίοδο 31 Μαΐου – 08 Ιουνίου 2025 και θα υλοποιηθεί με Σύγχρονη και Ασύγχρονη Διδασκαλία μέσω πλατ- φόρμας ΖΟΟΜ και Open Courses. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης παρακολούθησης.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Καθημερινότητα" έχει ως στόχο να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τη σημασία της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε καταναλωτικό επίπεδο. Μέσα από μια πρακτική προσέγγιση, θα αναλυθούν οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τα τρόφιμα, η σωστή επισήμανση και διαχείριση τους, καθώς και οι βέλτιστες πρακτικές για την εξασφάλιση ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων διατροφής.
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν φοιτητές και απόφοιτοι του τομέα των τροφίμων, εργαζόμενοι των επιχειρήσεων των τροφίμων, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων.